Replica lui Babasha imediat după ce a urcat pe scenă: „Măcar 2,3 dintre voi să știți melodia asta”

 

Manelistul a urcat pe scenă plin de entuziasm, dar a fost huiduit de cei care veniseră pe Arena Națională la concertul Coldplay.

Trupa Coldplay a decis să-i ofere posibilitatea lui Babasha, artist autohton, să cânte în deschidere la primul concert susținut ieri, 12 iunie, pe Arena Națională. Ideea trupei nu a avut efectul scontat, cântărețul de manele fiind întâmpinat cu fluierături de publicul prezent pe cel mai mare stadion din România.

În ciuda reacției negative a unei părți a audienței, el și-a exprimat recunoștința pentru oportunitatea de a urca pe aceeași scenă cu artiști de talie mondială. Artistul a mai spus: „Melodia aceasta este făcută de mine! O puteți găsi locul 1 în trendingul din România! Sper măcar 2,3 dintre voi să știți melodia aceasta”.

Babasha este artistul care se află pe primul loc în trending pe Youtube. La doar 11 zile de la lansarea piesei „Păi Naa”, aceasta a acumulat peste 6,7 milioane de vizualizări.

Babasha are un canal de YouTube cu 104.000 de abonați și 16 videoclipuri publicate. Popularitatea sa nu se oprește aici! Pe Spotify, el are cinci piese în top 50 cele mai ascultate melodii, atrăgând peste 565.000 de ascultători lunar și 23.000 de urmăritori activi. Piesa „Baklava” a strâns peste 5,5 milioane de audiții pe această platformă.

Pe Spotify scrie despre el că este „cântărețul dinamic cunoscut pentru performanțele sale electrizante din lumea manelelor, aduce o energie nouă pe scena muzicală vibrantă din România. Cu prezența sa scenică carismatică și vocea sa plină de suflet, Babasha a devenit un nume cunoscut, captivând publicul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest