Rețeta specială a Roxanei Dobrițoiu pentru a-și visa ursitul: „O știu de la bunica!”

 

Chiar dacă are un iubit, Beyonce de România nu renunță de Bototează la obiceiul învățat de la bunica ei.

 

Dacă toate fetele nemăritate își pun o ramură de busuioc sub pernă pentru a-și visa alesul, Roxana Dobrițoiu are o cu totul altă metodă. Una inedită pe care a moștenit-o de la bunica ei, care nu mai este printre noi. Chiar dacă este într-o relație stabilă, acest fapt nu o împiedică să respecte tradițiile care se fac în noaptea de Bobotează.

 

În timp ce fetele nemăritate își pun sub pernă busuioc ca să-l viseze pe cel alături de care își vor întemeia o familie, Roxana Dobrițoiu face turtă pentru a afla care este acesta. „Sunt foarte multe tradiții în noaptea de Bobotează, pe care toată lumea le știe. Eu am decis să vă arăt o altă tradiție. Se știe că fetele nemăritate își pun o ramură de busuioc sub pernă, pentru a-și visa ursitul. Și eu am făcut acest lucru, dar n-am avut foarte mare succes. Acum eu vă prezint rețeta bunicii, care nu mai este în viață. De altfel, prin acest lucru, chiar vreau să o omagiez. Vom pregăti o turtă”, a surprins Beyonce de România la Antena Stars. 

 

După cum spuneam, Roxana Dobrițoiu este într-o relație stabilă acum, dar nu renunță nici în ruptul capului la obiceiul învățat de la bunica ei și are și o explicație în acest sens: nu a fost cerută încă de nevastă, așa că cine știe? Poate nu este Adrian ursitul! „Eu normal mi-am găsit alesul, dar nu sunt măritată. Nu am făcut nunta. Va fi un test în această seară, să vedem dacă îl voi visa pe el, pe iubitul meu Adrian. Eu sunt sigură că e ursitul, dar trebuie să-l visez la noapte. Dacă nu voia să mai fac astfel de lucruri, trebuia să mă ia de nevastă până acum”, a spus Roxana zâmbind necontenit.

 

Vedeta le-a explicat fetelor curioase și cum se prepară turta respectivă. Astfel, într-un vas se pun 8 linguri de făină, în mijloc o linguriță de sare, iar apoi se toarnă apă și se amestecă până când se face un aluat tare, numai bun de făcut turte. Aceasta fiind rețeta, Roxana Dobrițoiu abia așteaptă să se trezească dimineață și să spună tuturor pe cine a visat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest