Rey a căzut de la etaj la Insula Iubirii! Eda s-a speriat: „Am văzut toată căzătura asta în slow motion”

 

Momente de panică pe Insula băieților, acolo unde Rey a căzut de la balcon. Eda a fost cea mai afectată, gândindu-se la ce e mai rău după ce a văzut aterizarea brutală a iubitului ei.

 

Au fost clipe de tensiune la Insula Iubirii, asta după ce Rey a căzut de la etajul 1, după o farsă pe care a vrut să le-o facă ispitelor. Totul a pornit de la Rareș, cel care a fost tachinat în continuu de două ispite. Fetele l-au stropit când stătea pe șezlong, iar iubitul Ceraselei a căutat să le-o întoarcă și să le închidă în Camera Liberă de la etaj. Cu victimele deja blocate la etaj, Rareș a luat o masă și un scaun, încercând să urce pe balcon pentru a le speria pe cele două fete. Socoteala lui nu s-a potrivit deloc pentru că nu a reușit ascensiunea, moment în care a intrat în scenă Rey.  

 

Dorind să demonstreze că e mai bun la cățărat decât Rareș, Rey a încercat să escaladeze balconul spre Camera Liberă. Însă nu i-a reușit și s-a ales cu o căzătură, care i-a panicat pe toți concurenții. De la distanță cea mai afectată a fost Eda, partenera lui Rey de pe Insula Iubirii. Tânăra s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut că iubitul ei cade de la balcon și rămâne lat, la pământ.

 

”Eu am văzut toată căzătura asta în slow motion, adică l-am văzut sus, s-au rupt, și căzătura, dar, pas cu pas am văzut tot și am înlemnit. Bine, acum că el este bine și s-a ridicat și am râs toți, dar dacă s-ar fi întâmplat ceva ar fi fost tragic”, a povestit Eda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest