Rey a declanșat un potop de insulte la adresa lui Alex: „Tu nu ești bărbat”

 

Totul a pornit de la o caserolă cu trei cartofi aruncată la coș de către Alex. Rey nu s-a mai abținut și l-a făcut în toate felurile pe craioveanul de la Insula Iubirii.

 

Scandal mare cât casa băieților de pe Insula Iubirii. Rey i-a reproșat lui Alex că nu face economii la mâncare, ci din contră o aruncă la coșul de gunoi, fără să se gândească la cei din jurul său. De la o caserolă în care, potrivit lui Alex, mai erau trei cartofi a început cearta dintre cei doi concurenți. Iar Rey nu l-a menajat deloc pe celălalt concurent de la Insula Iubirii. Iar toate jignirile s-au petrecut chiar sub ochii Ispitelor, punându-l pe Alex într-o lumină foarte proastă.

 

Rey a început tirada: „Auzi, nu te supăra. Dar ești un nesimțit! Când noi ne chinuim să împărțim mâncarea din caserolă, ție nu îți place și o aruci la coș. Trei cartofi… Te jignesc când vreau eu de-acum înainte. Ce spectacol gratuit? Ești tensionat! Văd că tremuri! Dacă vrei vorbim omenește, ca de la bărbat la bărbat. Uite, eu refuz să mai vorbesc cu tine. Tu în fața mea nu ești bărbat, ești o….  Respectă-mi părerea, pentru că asta ești. Îți zic în față, oricând, la orice oră, fără camera, cu camera”.

 

Alex s-a aflat mai tot timpul în defensivă, sugerând că e o regie pusă la punct de Rey: „Dar am mâncat, trei cartofi mai erau… Nu mă jigni! Păi, hai să vorbim ca de la bărbat la bărbat. De față cu toată lumea, zi tu ce ai cu mine? De când ai venit aici, înainte să se dea drumul la filmări, tu ai ceva cu mine. Care este treaba ca tu să te legi de mine cu acea caserolă de mâncare, Rey? Era treaba fetelor, ce te deranjează pe tine?”

 

La testimonial, Rey a spus: „Alex și-a bătut joc de o caserolă de mâncare și l-am luat la rost pentru că nu mi se pare normal să-și bată joc de oamenii din jurul lui”. De partea cealaltă, Alex a căutat, surprinzător, să fie împăciuitor: „Poate îi înțeleg cumva supărarea, dar nu-I înțeleg etichetările și jignirile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest