Rey s-a cuplat cu ispita Eda! Cum a reacționat iubita Lavinia: „Mă bucur că am aflat mai repede, de ce să o lungim degeaba”

 

Rey nu a rezistat tentației și s-a sărutat cu Eda. Iubita Lavinia avea mare încredere în partenerul ei înainte să vadă imaginile, apoi și-a schimbat radical atitudinea vis-a-vis de acesta.

 

Lavinia a ajuns la ceremonia focului încrezătoare, neștiind ce urmează să afle despre iubitul ei de pe insula băieților. Aceasta a purtat zâmbetul pe buze pe întreaga ceremonie a focului, chiar și atunci când și-a văzut partenerul de viață în brațele altei femei.

 

„Încerc să fiu pregătită pentru orice. Dar Rey ar depăși limita, înseamnă că eu mi-am răspuns la întrebările pe care le-am avut. Am emoțiile pe care le am de fiecare dată când vin aici. Nu mă gândesc că s-ar putea întâmpla ceva cu Rey, asta sunt eu, trăiesc emoțiile. Bineînțeles că mă interesează. Am încredere în el. Sunt curioasă să văd ce a mai făcut, normal”, spunea Lavinia înainte să vadă cât de avansată este relația dintre Rey și ispita Eda.

 

După sărutul celor doi, Lavinia a spus: „Da, ce să zic. S-a sărutat cu o ispită. Nu e plăcut sentimentul, dar… ști ce, într-un fel mă bucur că am aflat mai repede, decât să o lungim degeaba”.

 

În prealabil, Rey luase decizia de a pune punct relației cu Lavinia. Concurentul a vorbit deschis la ceremonia focului cu Radu Vâlcan, despre relația pe care a avut-o cu Lavinia. Acesta i-a dezvăluit faptul că a fost supărat pe ea fiindcă nu a vrut să-și aducă copilul la ei.

 

„Da, am venit ca un cuplu, pe insulă am venit ca un ultimatum pentru noi, ce se întâmplă se întâmplă. Având în vedere că am luat niște decizii, nu mă deranjează discuția asta. Între mine și Lavinia relația s-a încheiat. Au trecut patru ani cu bune și rele. Mă bucur că mi s-a dat șansa să fiu aici. Să mă cunosc pe mine. Ea vorbește despre mne că sunt imatur. Ea nu înțelege că ea trebuie să stea cu copilul, nu bunicii”, spune Rey despre Lavinia


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest