Rey vrea să avanseze în relația cu ispita Eda: ”Hai să dormim împreună!”

 

Ispita Eda a refuzat propunerea lui Rey. Ce motiv a invocat fata. Discuțiile au continuat pe această temă la Insula Iubirii.

 

Rey vrea să mai facă un pas înainte în relația cu Eda și să o aibă alături de el și noaptea! „Hai să dormim împreună!”, a fost propunerea făcută de băiat. Ispita s-a eschivat însă, argumentând prin faptul că lucrează cu copii și nu vrea ca participarea și acțiunile din cadrul emisiunii să aibă o influență în privința job-ului său.

 

„Măi, chiar aș vrea. După cum se iau imagini și chestii și așa mai departe…Știi cu ce lucrez și nu vreau să apar în fața părinților într-o anumită ipostază”, și-a explicat ispita Eda refuzul în fața lui Rey. Apoi l-a susținut într-un testimonial în care a abordat și un alt subiect, venirea pe insulă a lui Ionuț, un nou concurent: „Reputația și imaginea mea de profesor s-ar duce de râpă. Așa că a înțeles, m-a ascultat. Mai ales că avem tot timpul din lume să dormim împreună și altundeva. Cred că va exista un conflict între masculul alfa de până acum, Rey, care era sufletul petrecerii și dădea startul la orice activitate și Ionuț, care are o personalitate puternică și ar vrea să fie în centrul atenției. Liderul de până acum se simte amenințat. Există o competiție între ei”.

 

Rey s-a apropiat de Ionuț și a atins subiectul Eda: „Simt o atracție fizică. Categoric simt că e ok din partea ei, noi ne-am transmis niște chestii”. Apoi, concurentul i-a cerut sfatul și lui Sebastian în privința Edei, sau mai bine zis al refuzului acesteia de a dormi împreună, care nu s-a lăsat prea mult așteptat: „N-aș găsi o scuză, dacă vrei să dormi îmbrățișat cu cineva. Mie nu mi se pare deplasat nici să experimentezi ceva pe sub plapumă, frumos. Să te simți liber. Ca și sfat, adică totuși mai sunt două săptămâni”. Rey a tras concluzia: „Adică, eu sunt genul de bărbat care își dă seama dacă doarme cu tine în pat dacă ești ceva bun sau ceva ne-bun”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest