Ricky Martin a primit un ordin de restricție pentru violență domestică

 


Autoritățile i-au comunicat lui Martin ordinul de restricție pentru violență domestică vineri, după ce inițial nu au reușit să îl localizeze, la doar câteva zile după ce cântărețul portorican a fost dat în judecată de fostul său manager, care îi cerea peste 3 milioane de dolari, potrivit FoxNews.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, a declarat că oficialii au vizitat un cartier de lux din Dorado, unde locuiește cântărețul, pentru a-i emite ordinul. „Până în prezent, poliția nu a reușit să-l găsească", a declarat Valencia.

Valencia nu a identificat partea care a solicitat ordinul de restricție. Ordinul îl împiedică pe Martin să contacteze, personal sau prin telefon, cealaltă parte. Ziarul El Vocero din Puerto Rico a relatat că Martin și partea neidentificată s-au întâlnit pentru scurt timp, precizând că s-au despărțit în urmă cu două luni.

Martin și Jwan Yosef, un pictor suedez, sunt căsătoriți din 2017.

Potrivit ziarului, Martin nu a fost de acord cu despărțirea și a fost văzut zăbovind în apropierea casei acestuia de cel puțin trei ori.

"Petiționarul se teme pentru siguranța sa", a relatat El Vocero.

Ordinul va rămâne în vigoare până când un judecător va avea o audiere la o dată ulterioară pentru a stabili dacă ar trebui să fie ridicat sau nu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest