Rikito Watanabe merge direct în finala sezonului 12 iUmor

 

Rikito Watanabe este concurentul care a convins întâi juriul iUmor că merită să ajungă la votul telespectatorilor, iar pe aceştia din urmă i-a cucerit, ajungând direct în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, de la Antena 1.

Cea de-a zecea ediție iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:58 – 00:16, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 20.6% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6.4 puncte de rating și 20% cotă de piață. În minutul de aur, 20.48, aproape 1.2 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1. Totodată, serialul ”iMai Mult Umor” s-a impus ca lider de audienţă, pe toate categoriile de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, iMai Mult Umor a înregistrat o audiență medie de 3.6 puncte de rating și 23.6% cotă de piață. Totodată, serialul a condus în preferințele publicului și în mediul urban, dar și în întreaga țară.

Audițiile sezonului 12 iUmor au continuat duminică, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au avut și în această ediție un nou coleg de jurizare - Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1. În rândul concurenților a fost diversitate, de la numerele de roast și stand-up, până la numere de circ, toate au fost apreciate și îndelung examinate de către cei patru jurați. Rikito Watanabe, Sid Singh, Fachirul din Periș și Nicușor Dan și cetățeanul au mers la votul publicului, însă cel care s-a remarcat și care a obținut majoritatea voturilor din partea publicului, dar și un loc asigurat în finala sezonului 12 iUmor este Rikito Watanabe. „Când aveam 15 ani, tatăl meu m-a dat afară din Japonia pentru că eram un copil puțin obraznic. Am stat în America timp de trei ani după care tatăl meu a deschis un restaurant în România. Așa m-am mutat eu în Constanța, unde am stat până la vârsta de 28 de ani”, a spus concurentul. „Domnul Rikito a venit cu o paralelă foarte bine făcută între Japonia și România. A fost un număr amuzant și mi-a plăcut ce a avut scris pe hârtie. Merită aplaudat pentru că se chinuie să vorbească limba română”, a spus Cheloo. „A avut un stil foarte simpatic de a vorbi”, a spus Delia. iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest