Robert Turcescu, mărturisiri despre relația de 10 ani cu Oana Sîrbu. De ce s-au despărţit

 

Robert Turcescu și Oana Sârbu au avut o relație de 10 ani. Deși multă lume se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, Oana și Robert s-au despărțit. Actrița a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală și nu a oferit prea multe detalii despre relația cu celebrul jurnalist. Recent, Robert Turcescu a vorbit despre povestea de iubire pe care a avut-o cu Oana Sârbu.

La acea vreme, Robert Turcescu a fost cel care a confirmat despărțirea de Oana Sârbu, fără însă a oferi prea mult detalii. De asemenea, Oana Sârbu a preferat să păstreze tăcerea, până când a decis să vorbească despre schimbarea care s-a produs odată cu adoptarea fiului ei, Alex.

„E un capitol din viața mea despre care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sîrbu. Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute. E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz. ', a spus el în emisiunea lui Denise Rifai, relatează spynews.ro.

'Ca să îți răspund la întrebare, nu cred că ne-am pus problema (n.r de căsătorie). Dar e un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa',a mai spus jurnalistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest