Românul care a dat cu piciorul la oportunitatea oferită de Scărlătescu pe Drumul Aurului!

 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat la o provocare în cadrul America Express. Ajunși pe o plajă, cei doi au avut de îndeplinit o probă dificilă, care presupunea găsirea celui de-al patrulea membru pentru echipa lor.

După mai multe încercări eșuate de a găsi un localnic care să îi ajute, cei doi s-au întâlnit cu un român, pe care l-au abordat și l-au întrebat dacă își dorește să li se alăture în îndeplinirea probei. Din păcate, tânărul a refuzat și a declarat că nu este dispus să îi ajute.

Cătălin Scărlătescu a fost dezamăgit de reacția tânărului și a încercat să găsească alte persoane care să îi ajute. Însă, niciunul dintre oamenii abordați nu a fost interesat să li se alăture în îndeplinirea probei.

„Și eu sunt româncă! Vrei să vii cu noi să ne ajuți să facem o probă”, a spus Doina Teodoru, încercând să convingă un tânăr să li se alăture. „Nu vezi picior de român, decât pe ai tăi cu care ai venit și îi zici: bă, ajută-mă!”. N-a vrut, bă, să mă ajute”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

Chef-ul a încercat să îi convingă pe tineri să îl ajute oferindu-le o tură la Castelul Bran și o invitație la propriul său restaurant, dar fără succes.În final, cei doi au trebuit să își continue proba fără cel de-al patrulea membru al echipei lor, iar Cătălin Scărlătescu a recunoscut că a fost un pic trist din cauza refuzului tinerilor de a-i ajuta. „E foarte ciudat ce se întâmplă. Am vorbit engleză, franceză, germană, daneză, spaniolă, nu vrea nimeni să vină cu noi. Am fost un pic trist”, a mai spus celebrul chef.

În concluzie, provocarea de a găsi un partener pentru îndeplinirea unei probe a demonstrat că nu întotdeauna este ușor să găsești pe cineva dispus să te ajute și că, uneori, este nevoie să lupți pentru a atinge obiectivele propuse.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest