Romică Tociu și Paula Chirilă au câștigat a noua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva! „Mă înclin în fața ta!”

 

Până și Connect R a rămas impresionat de prestația celor doi învingători de la Te cunosc de Undeva.

Ediția a doua a emisiunii Te cunosc de undeva și-a desemnat în acest weekend câștigătorii. Este vorba de Romică Țociu și Paula Chirilă care s-au transformat în Connect-R și Viorica de la Clejani. Modul în care s-au transformat l-au impresionat și pe Connect-R, aflat în platoul emisiunii.

„Te iubesc, jur că eram 100% sigur... sunt două strofe grele, eram convins că nu o să poți să faci asta. Mă înclin în fața ta și să știi că nu am spus întâmplător că ești idolul meu. Nu vreau să mai amintesc de vârsta pe care o ai, pentru că nu ai nicio treabă cu vârsta pe care o ai, talentul și versatilitatea ta... Eu credeam că eu sunt cel mai versatil... Nu mai zic nimic.”, a spus Connect-R.

Romică Țociu a comentat astfel biruința la Neatza cu Răzvan și Dani, a doua zi: ”Jurații au devenit din ce în ce mai drăguți. Singurele probleme pe care le avem sunt la canto. Noi nu cântăm și totuși facem față. Sâmbătă nici eu nu am știut în ce hal arăt. Eu nu am putut să mă mai țin pe picioare acolo, mi-au dat niște tocuri foarte mari”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest