Rona Hartner își reface viața după divorțul de fostul soț, Herve: ''Dacă se ivește ocazia”

 

Rona Hartner și Herve au divorțat în urmă cu un an. Vedeta a mărturisit că este pregătită să-și refacă viața lângă un alt bărbat. Cei doi au divorțat la un an și jumătate de la marele eveniment.

Deși, Rona Hartner și fostul ei soț, Herve au decis de comun acord după divorț să păstreze legătura, vedeta a mărturisit că este mai bine să nu mai vorbească pentru a se putea vindeca mai ușor.

''Dar dacă se ivește ocazia și persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere. Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima”, a mărturisit Rona Hartner, potrivit ciao.ro

Actrița a dezvăluit că cel mai mare reproș pe care și-l face despre fostul ei soț e că nu și-a ascultat instinctul deoarece a știut de la început că n-o să meargă căsnicia.

„Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat am avut efectiv încredere că ceea ce mi se pare mie este un pic fragil între noi. Va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte că… eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze. Dar nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede'', a mărturisit Rona Hertner pentru sursa citată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest