Ronaldo Mașincaș, gata să-i impresioneze pe chefi: „Bucătăria moleculară am învățat-o în afara țării”

 

Concurentul și-a atins obiectivul fixat și a ajuns în echipa lui chef Richard.

 

Nu a ajuns fotbalist, așa cum probabil și-a dorit tatăl lui, având în vedere prenumele, dar tânărul în vârstă de 25 de ani excelează în bucătărie. Adrian Ronaldo Mașincaș este originar din Oradea și pasionat de bucătăria moleculară, după cum a afirmat în testimonialul de prezentare de la Chefi la Cuțite.   

Visul meu a fost dintotdeauna să lucrez cu un chef care avea o stea Michelin sau care a avut legătură cu stelele Michelin. Îmi place și bucătăria moleculară, pe partea asta am evoluat. E mai greu cu bucătăria moleculară pentru că nu toată lumea apreciază, aici e mai mult timp de învățare. Bucătăria moleculară am învățat-o în afara țării, bineînțeles. Îi știu pe chefi, știu ce pot. I-aș dori să ajung la chef Richard, ii respect pe toți, dar îl vreau pe chef Richard.”, a spus Adrian Ronaldo Mașincaș.

Concurentul și-a atins obiectivul, întrucât a luat trei cuțite și a ajuns în echipa lui chef Richard. El a mai precizat: Sunt bucătar. Am fost și în Belgia și Marea Britanie. În Belgia am lucrat cu chefi care aveau 2 stele Michelin. Restaurantul la care au lucrat la un moment dat luase stea Michelin, iar acolo am început să iubesc și mai mult bucătăria. Sunt chef bucătar acum. Am început liceul pe bucătărie, la 16 ani am mers la un concurs în Marea Britanie, acolo unde am mers pe partea de cerc și linie rece.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest