Roxana Blenche este însărcinată: „În familie au început deja pariurile, ce-o să fie băiat sau fetiță”

 

Prezentatoarea emisiunii ”Hello Chef” de la Antena 1, gravidă în trei luni, a ales deja numele copilului.

 

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai mare site de știri moderne din România, că este însărcinată în luna a treia. Deși este în al nouălea cer, Rixana Blenche nu are tocmai o sarcină ușoară, confruntându-se cu o serie de probleme din cauza cărora a ajuns chiar la spital, pe perfuzii.

 

”Fizic mă simt oribil. Am avut stări de rău, sunt una dintre ghinionistele alea și sunt în continuare, vomit foarte des, chiar mi-e super rău, am avut și câteva zile când am fost la spital să-mi facă perfuzii că nu puteam să mănânc absolut nimic. Având în vedere că lucrez și în bucătărie, cred că asta e cea mai mare tragedie, dar în schimb suntem super fericiți și aia e, orice lucru minunat are și un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mâncarea”, a spus Roxana Blenche, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Prezentatoarea de la Hello Chef spune că deja în familie au început pariurile cu privire la sexul copilului: ”Sunt în trei luni, sunt încă la început. Medicul spune că până la trei-patru luni sunt stările de rău și după gata, abia aștept, număr orele. Ne-am dorit foarte mult să devenim părinți, a fost totul planificat. Cum i-am dat vestea? Păi a fost și el de față, a aflat singur vestea. Ne-am dorit, oarecum era de așteptat, nu a fost ceva ce să ne ia prin surprindere, cum se întâmplă la alte cupluri. Ne-am dorit, am vrut să se întâmple, am fost super fericiți. După în familia au început pariurile, ce o să fie, fetiță sau băiat, cred că asta e de fapt cel mai amuzant: <<Roxana, pe tine te văd mamă de băiat, Cătălin, pe tine te văd tată de fată”>>”

 

Împreună cu iubitul ei Cătălin, Roxana a spus că deja au ales numele copilului. Chiar dacă nu sunt căsătoriți încă, viitorii părinți o vor face, dar întâi vor să se asigure că totul decurge ok cu sarcina: ”Ne-am gândit și la nume, dacă e fetiță o va chema Olivia Bucura, iar dacă e băiețel încă suntem indecisi, Darco sau Ivan. Cred că voi naște aproximativ de ziua mea, prin aprilie. Nu suntem căsătoriți, dar urmează. Nu am planificat nimic pentru că sunt destul de mofturoasă la locație și la mâncare și ne-am mai interesat în stânga și în dreapta, dar multe locații nu ne lasă să vin cu echipa mea de bucătări și îți dai seama că dacă am și eu un feng shui în viață vreau să-mi aduc eu bucătarii și să-mi facă mâncarea pe care o vreau, iar asta e puțin mai greu. Nu am luat o decizie, cu data, cu ziua. Întâi să nasc bebelușul, să fie ok, pas cu pas, nu mi-am dorit botez și nuntă în același timp, nu. Fiecare eveniment pentru ceea ce e făcut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest