Roxana Ciuhulescu, scandal pe aproape jumătate de milion de euro cu fostul soț

 

Roxana Ciuhulescu se află în Republica Dominicană, acolo unde participă la un concurs, însă problemele continuă să o urmărească. Vedeta a fost citată în instanță, în luna martie. Procesul de partaj cu fostul soț este unul complicat, iar miza este uriașă! 

Roxana Ciuhulescu se află la mii de kilometri depărtare de casă, însă problemele din România par să o urmărească. Vedeta a fost citată în fața judecătorilor în cadrul procesului de partaj în care este implicată.

Procesul a început în anul 2022 cu o nouă amânare întrucât la dosar nu a fost depusă expertiza solicitată de instanță, pentru a se stabili cum se va împărți averea. Miza procesului este una considerabilă: peste 450.000 de euro. 

„Admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de reclamanta Bulugioiu (Ciuhulescu) Roxana-Isabela. Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs”, se arată în decizia magistraților.

Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț au divorțat în anul 2017, după 10 ani de relație. La puțin timp după separare, Roxana Ciuhulescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat, cel care i-a devenit soț și alături de care are un băiețel în vârstă de patru ani. 

Relația dintre Roxana și fostul soț nu este una bună, vedeta declarând că acesta nu orește să se implice deloc în viața fiicei pe care o au împreună, o adolescentă de 14 ani pe nume Ana. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest