Roxana Dobrițoiu îşi caută bărbat. A anunţat deja: "Sunt singură şi disponibilă!"

 

Chiar dacă a trăit o iubire cu năbădăi în fosta relație, presărată cu despărțiri și împăcări, Roxana Dobrițoiu dă asigurări că separarea de acum două luni este una definitivă, iar ea este pregătită să înceapă un nou capitol pe plan amoros. În cel mai recent interviu pentru Antena Stars, artista a mărturisit că este „singură și disponibilă”, fiind deja în cea mai bună formă fizică pentru următorul ei partener.

„Lucrez foarte mult la fizicul meu, pentru că vreau să știe toată lumea că sunt singură și disponibilă și vreau să arăt ok pentru cineva cu foarte multe calități”, a declarat Roxana Dobrițoiu, pentru Antena Stars.

Cu privire la relația eșuată pe care a încheiat-o în aprilie, vedeta a subliniat că despărțirea este definitivă de data aceasta, iar ea este pregătit să-și întâlnească „alesul”. Deși a fost înșelată de fostul iubit, artista menționează că nu infidelitatea în sine a deranjat-o, ci faptul că bărbatul nu a făcut-o în așa fel încât ea să nu afle. Astfeș, de la viitorul partener nu are pretenția să-i fie fidel, ci doar să facă tot posibilul ca ea să nu-și dea seama când calcă strâmb.

„Știi cum e cu dragostea cu năbădăi, dar de data aceasta am pus punct. Vreau să muncesc, să mă distrez și să apară și alesul meu. (...) Orice băbat înșală, dar contează foarte mult și cum o face. Chiar dacă noi femeile nu vrem să acceptăm chestia asta, în sinea noastră știm că de-a lungul vieții, un bărbat mai calcă strâmb, dar contează foarte mult cum. Contează să nu se îndrăgostească și să te respecte pe tine, iar tu să nu afli și să nu te deranjeze.”, a explicat artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest