Roxana Vancea a explicat de ce nu-și va pune silicoane: „Nu vreau să-i răpesc bucuria copilului”

 

Adeptă a unui stil de viață sănătos, bazat pe mult sport, fosta asistentă TV a oferit un răspuns tranșant atunci când a fost întrebată dacă are de gând să-și facă un implant mamar.

 

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radicat de când a devenit mămică pentru prima dată. Venirea pe lume a lui Zian a adus de la sine și o serie de schimbări în ceea ce privește perspectivele vedetei asupra unor aspecte ce țin de corpul ei. În cadrul unui Q&A cu fanii săi, diva a fost întrebată dacă are în plan să-și pună silicoane.

 

Tânăra mămică a dat de înțeles că este de acord cu intervențiile estetice, însă momentan nu se gândește la așa ceva, asta pentru că i s-ar interzice alăptarea fiului ei și nu își dorește asta, mai ales că și-a propus să îl alăpteze timp de un an. În plus, implanturile mamare ar veni la pachet cu o serie de interdicții, fapt care ar împiedica-o să-l mai stângă la piept pe micuțul Zian.

 

”Pe viitor, dacă voi avea nevoie, posibil. Mi-am propus să alăptez un an. La un an nu pot să-i răpesc bucuria copilului de a sta în brațe, nu pot să nu stau aplecată să-l învăț să meargă ca să am eu ț@ț#. Exclus!”, a spus Roxana Vancea pe Instagram.

 

Fanii au fost curioși să afle care este relația Roxanei cu mama lui Milan, fosta parteneră a lui Dragoș Paiu, cea cu care soțul ei a făcut și primul copil. Antrenoarea de fitness a devoalat că se înțelege perfecf cu aceasta, având în vedere faptul că Milan locuiește în ambele familii și toată lumea trebuie să știe ce se întâmplă cu el.

 

”Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a scris Roxana Vancea pe rețeaua de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest