Sacrificiul făcut de Daniela și Nick pentru a-și împlini visul american: ”Atunci l-am dus în România!”

 

Daniela și Nick au povestit la emisiunea Visul românesc – Succes american cum au plecat din țară cu 10.000 de dolari, iar acum au milioane!

 

Daniela și Nick au fost invitații speciali ai emisiunii ”Visul românesc - Succes american”, în care au povestit cum au ajuns în Statele Unite unde și-au împlinit visul. Cei doi au reușit să plece din România prin Loteria Vizelor și, chiar dacă au întâmpinat greutăți la început, n-au vrut să renunțe la oportunitatea de a-și clădi o viață nouă peste Ocean.

 

”Am venit la vârsta de 25 de ani în Statele Unite ale Americii, cu soția și cu bebe de un an și două luni. A fost o oportunitate și de felul meu nu dau cu piciorul la oportunități. Soția nu a vrut să vină, am convins-o datorită faptului că, pe vremea aceea, cu pașaportul românesc nu prea puteai să mergi decât la turci, la bulgari, la sârbi și la unguri. (...) Financiar a început să ne fie greu după vreo trei, patru săptămâni, după ce cheltuisem cei 10.000 de dolari cu care am venit din România”, a declarat Nick, la Visul românesc - Succes American.

 

Soția lui, Daniela, a mărturisit că au decis de comun acord să-l ducă înapoi în România pe copilul lor pentru a se putea descurca mult mai bine. ”Am luat copilul și l-am dus în România. Neștiind cum o să mă simt, era primul meu copil. În câteva zile am venit înapoi. La două zile de când am ajuns, un avion al Swiss Air a avut un accident și 300 și ceva de oameni au murit. În momentul acela, pentru mine era cumplit să mă gândesc că și eu puteam să fiu în acea situație”, a declarat Daniela, în emisiune.

La început, Daniela s-a angajat la un spital, unde spăla ustensilele folosite la anumite intervenții chirurgicale, și Nick a lucrat la o companie. Între timp cei doi au reușit să-și pună pe picioare propria afacere, iar câștigurile lor sunt mai mult decât îndestulătoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest