„Să-mi fac o perfuzie!” Cu ce probleme de sănătate se confrună Alina Radi și fiul ei

 

Alina Radi are câteva probleme de sănătate, iar și fiul ei este exact la fel. În momentul în care era la un eveniment pentru a cânta, artista a rămas fără voce. Iată ce s-a întâmplat cu ea, dar și ce declarații exclusive a făcut la Antena Stars!

În exclusivitate pentru Antena Stars, Alina Radi a mărturisit vă ea și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața a încercat să caute pe cineva pentru a o înlocui la un eveniment.

„În disperarea de a căuta pe cineva să-mi țină locul, nu am cântat nici măcar „La mulți ani”, am cântat la petrecerea de Crăciun a unei firme. Se pare că și virozele sunt foarte puternice și atunci nu am scăpat nici eu, nici copilul meu, nici prieteni de-ai mei, toți sunt bolnavi”, a mărturisit cântăreața.

Artista susține că ea crede că este răcită din cauza frigului, căci nici nu are grijă să se îmbrace mai gros. Ea a rămas fără voce în momentul în care se afla la un eveniment și trebuia să cânte.

„Am reușit să cânt „La mulți ani” cu ajutorul invitaților, apoi am fost nevoită să caut pe cineva să cânte, pentru că nu am mai putut, nu a mers vocea mea deloc. De la frig probabil, dar nici nu mă îmbrac foarte gros, mă gândesc tot timpul că sunt cu mașina și nu merg pe jos, dar te ia la fracțiune de secundă”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest