Concurenta de la Chefi la Cuțite i-a făcut pe jurați să se lingă pe degete de la preparatul ei, dar i-a lăsat mască atunci când le-a spus cu ce se ocupă.
articolul continua dupa recomandari
Samira Maskan are dublă cetățenie, atât iraniană, cânt și română. Ea a venit la Chefi la Cuțite, unde, de altfel, a dat lovitura cu Beef Taco with Asian, preparat care a fost pe placul juraților, aceștia acordându-i 3 cuțite din 4, și implicit posibilitate de a continua în competiție. Însă mult mai impresionați au rămas bucătarii, când au aflat cu ce se ocupă Samira. Tânăra este lobbystă a fermierilor români de 6 ani!
„Am dublă cetățenie. Tatăl meu e iranian, mama mea româncă. Sunt lobby-ist, reprezint interesele fermierilor români la Bruxelles, în Parlamentul European, și în Guvernul României și în Ministerele din România de agricultură și mediu. Practic, e similar cu un job de diplomat, reprezentăm interesele. Noi, pe baza unor analize cu fermierii, mergem să avem o poziție în fața autorităților pentru România. Întotdeauna mi-am dorit să fac diplomație și cred că partea de lobby e puțin diferită, e pe partea de privat, neguvernametal. Eu am început cu un voluntariat și m-a atras acest lucru. Fac de 6 ani asta și mi se pare că este un job care în România încă nu este reglementat”, a mărturisit Samira Maskan, la Chefi la cuțite.
Ea a terminat Facultatea de Științe Politice, iar acum urmează cursuri de securitate la celebra Harvard. „Am absolvit Facultatea de Științe Politice, la București, după am absolvit masterul în Afaceri Publice Internaționale și Diplomație, iar acum sunt studentă la Harvard, într-un program online de Securitate Națională. Am făcut și multe voluntariate, am fost un an la Bruxelles, 6 luni la Comisia Europeană, 6 luni în reprezentanța României”, a mai spus concurenta.
„Pe lângă tine pare că nu am făcut nimic!”, a spus chef Richard Abou Zaki.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc