Sandra N., declarații emoţionante după ce tatăl ei a fost arestat: „Multe nedreptăți”

 

Sandra N. a făcut primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat. Părintele cântăreței a primit cinci de închisoare cu executare. În prezent, bărbatul este încarcerat. Artista a explicat că ruda ei a avut, în total, două procese cu suspendare care au ajuns la executare. Deși a susținut că se fac multe nedreptăți, a spus că nu vrea să facă afirmații dacă a fost vinovat sau nu.

Familia artistei Sandra N. trece prin momente delicate, după ce tatăl cântăreței a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Invitată la Antena Stars, blondina a susținut că părintele ei ar fi avut parte de un mare ghinion și că s-ar face multe nedreptăți.

De asemenea, Sandra N. a declarat că, în acest caz, au acum contestații la Înalta Curte, iar căile de atac sunt deja în plină desfășurare. Părintele cântăreței, pe numele lui Ion Năftănăilă, a fost condamnat la închisoare în urmă cu doar câteva luni.

„Au fost două procese cu suspendare care, din păcate, s-au contopit și s-au transformat în executare. Un ghinion maxim, pot spune că se fac multe nedreptăți din acest punct de vedere. Noi avem acum contestații la Înalta Curte și deja sunt în desfășurare căile de atac', a declarat artista, în cadrul emisiunii de pe postul tv.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest