Saveta Bogdan a împlinit 76 de ani și se simte ca la 20: „Dumnezeu mă ține sănătoasă!”

 

Duminică, îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a sărbătorit ziua de naștere. Antena Stars a surprins-o în cel mai plăcut mod.

 

Marea doamnă a cântecului popular românesc, Saveta Bogdan, a împlinit în weekend-ul ce tocmai a trecut 76 de ani. Antena Stars i-a fost alături și i-a urat să I se împlinească toate dorințele, fapt care a suprins-o într-un mod foarte plăcut pe artistă.  

 

„Eu am ieșit acum să fac niște cumpărături că am niște musafiri care vin pe la ora 15.00. Mă simt foarte bine, ca la 20 de ani. Mie nu îmi vine să cred când au trecut anii ăștia. Faptul că am activitate, cânt, umblu, circul, Dumnezeu mă ține sănătoasă. Primii care mi-ați urat „La mulți ani” ați fost voi de la Antena Stars. Și fratele meu, sora mea din Italia, au fost foarte mulți care mi-au urat. De azi dimineața sună, de la 4, încontinuu, nici nu am putut să dorm”, a spus Saveta Bogdan, în cadrul emisiunii Star Magazin.

 

Pentru ziua ei, solista s-a pregătit intens, cu mâncare de limbă cu măsline și ciorbă, pentru că a avut și câțiva invitați. Ce-i drept, Saveta Bogdan și-ar fi dorit să aibă casa plină de oaspeți, dar acest lucru a fost imposibil, după cum chiar ea a recunoscut, din cauza coronavirului: „Acum ziceam să le fac o limbă de vacă, am tăiat-o și vreau să o fac cu măsline. Am o ciorbă. Fratele meu o să vină, am o vecină care mă iubește foarte tare, o să vină și ea. N-am invitat foarte multă lume pentru că nu vor oamenii să vină din cauza virusului ăsta”.

 

Pe rețelele de socializare, Saveta Bogdan a anunțat că ieri a fost o zi cu totul specială și a primit din partea fanilor sute de mesaje, în care aceștia i-au urat „La mulți ani” minunați. „Dragii mei, astăzi, 16 Ianuarie este o zi speciala pentru mine! În buchetul meu de ani mai adaug un trandafir! Vă mulțumesc tuturor; dacă nu ați fi voi, eu nu as fi ajuns niciodată Saveta Bogdan! Îl rog pe bunul Dumnezeu sa îmi dăruiască doar sănătate și vouă oameni dragi, tot binele din lume!”, a scris artista pe facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest