Saveta Bogdan, semne de la familia decedată! "Tot timpul îi aud vocea!"

 


Saveta Bogdan se află în aceste momente în febra pregătirilor pentru Sfintele Sărbători Pascale, astfel că printre numeroasele treburi casnice, dar și cele pe plan profesional, artista își face cu greu timp să se mai odihnească.

În direct la Antena Stars, Saveta Bogdan a povestit că, aseară, când s-a întors de la un eveniment, a ațipit preț de câteva minute, timp în care a primit un semn de la divinitate. Cântăreața de muzică populară și-a visat mama și fratele mort, care-i cereau fiecare anumite lucruri.

Mai exact, Saveta Bogdan a explicat că mama ei i-a spus să-i dea cafea, iar fratele ei drob, așa că nu a stat pe gânduri și s-a pus imediat pe gătit pentru a le face pe plac în această dimineață.

"Eu il visez mereu pe fratele meu si pe mama mea. Aseara am avut un vis și tot timpul ii aud vocea fratelui meu prin casa. Mama imi spune să-i dau cafea, fratele meu a zis ca vrea sarmale și drob. (...) I-am dat în această dimineață, ce să fac. (...) Îi vsez des, îmi transmit mesaje, mă avertizează mereu, au mare grijă de mine. (...)", a povestit, în direct, la Antena Stars, Saveta Bogdan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest