Scărlătescu și Doina Teodoru, pe urmele lui Johnny Depp și Antonio Banderas: „Avea o vechime de pester 300 de ani”

 

Cei doi concurenți de la America Express s-au bucurat din plin de imunitate și au ieșit din conventional într-o mini-vacanță în Mexic.

 

Chef Scărlătescu și Doina Teodoru au fost cei care s-au bucurat de imunitate la America Express, astfel încât pentru o scurtă perioadă au „evadat” de la îndatoririle generate de emisiunea concurs. Cei doi au avut la dispoziție toate beneficiile generate de imunitate și au profitat din plin. Au vizitat locuri noi și chiar și-au făcut și câțiva prieteni. Între aceștia, un Mexican înstrărit.

 

Mexicanul i-a abordat la restaurant, iar în cele din urmă i-a dus la casa lui, una încărcată de istorie, acolo unde au fost cazați, între alții, și o serie de actori celebrii de la Hollywood, cum ar fi Johnny Depp și Antonio Banderas.

 

Mi-am luat iubita și să plecăm în vizită la noii mei prieteni. (...) Când am intrat înăuntru, era un magazin ... Luvru. Vechituri, nevechituri din toate colțurile lumii, cu tot felul de chestii frumoase. Dacă vând tot ce e acolo cu 2 euro bucata, sunt milionari. (...) Ei aveau o casă mare, o grădină imensă, la parter aveau restaurant și un atelier și magazin. Erau mai mulți frați, iar familia lor avea o vechime de peste 300 de ani. Aveau multe case. Una dintre cele mai vechi familii înstărite”, a povestit apoi, Cătălin Scărlătescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest