Scenele dintre Rey și ispita Eda nu au impresionat-o deloc pe Lavinia: ”Se lasă dus de val”

 

Rey este din ce în ce mai tandru cu ispita Eda și îi face acesteia o serie de propuneri. Cum a reacționat Lavinia, partenera din ultimii patru ani a băiatului ce s-a lăsat pradă tentației pe Insula Iubirii.

 

Relația dintre Rey și Lavinia pare să fi intrat în colaps, de vreme ce fiecare și-a găsit alt partener la Insula Iubirii. Concurenta și-a văzut bărbatul în brațele altei femei, sărutându-se cu aceasta, iar mai nou a devenit și subiect de discuție, Rey criticând-o pentru modul în care a gestionat situația cu propriul copil. Partenerul Laviniei susține că nu e de acord cu decizia pe care iubita lui a luat-o, aceea de a nu locuia cu fiul său, ci de-al lăsa în grija bunicilor.

 

„Vorbește de mine că sunt imatur. Acum trebuie să înțeleagă ce-I zic de 4 ani, copilul ei trebuie să stea lângă mamă, nu lângă bunici. Nu înțelege ce înseamnă responsabilitate, cât a fost lângă mine nu și-a asumat copilul. I-am spus că acel copil trebuie să crească lângă mama lui. I-am spus că îmi asum, trec marea, despic pământul în două, copilul o să fie lângă mine. Dacă ea mă consideră imatur eu nu știu ce să zic despre ea. Nu vreau să o lovesc”, a spus Rey.

 

”Nu mă surprinde, mă aștept să văd mai multe de acum înainte. El o să lase dus de val. El trăiește momentul. E puțin penibil. Nu mă mai ating lucruri de genul, îl cunosc pe Rey. Când se simte vinovat începe să atace în diferite moduri. Unele din modurile în care mă atace de obicei este copilul, pentru faptul că el nu e lângă mine”, a spus Lavinia la Insula Iubirii.

 

Apoi, concurenta a încercat să se justifice oarecum: „Eu știu foarte bine motivele pentru care nu stau cu copilul. Eu eram la o vârstă fragedă, ai mei mă susțineau. Îmi spuneau că copilul meu e fericit cu ei, iar eu să realizez ceva. Lucrurile nu au decurs cum aș fi vrut, am crezut că am nevoie de un bărbat lângă mine să întemeiez o familie. M-am concentrat și pe ideea asta. Am încercat să iau lângă mine copilul. Au fost însă lucruri care s-au întâmplat. Rey când se despărțea de mine făcea lucruri care îmi blocau viața. A fost bărbatul care a stat lângă mine patru ani, de ce nu a luptat să nu fim doi imaturi. Am avut o discuție cu copilul meu dacă vrea să stea cu mine, era entuziasmat să stea cu mine, dar seara plângea că vrea cu ai mei”.

 

Pentru a contracara ce se întâmplă pe Insula băieților, Lavinia s-a apropiat din ce în ce mai tare de ispita Florin, cu care s-a sărutat la piscină. Ispita i-a propus Laviniei să doarmă împreună pe motivul că ai săi colegi sforăie în timpul somnului. Tânăra s-a arătat amuzată de situație, iar ulterior i-a spus lui Florin că nu se va întâmpla asta azi, ci altădată.

 

”Deciziile pe care le-am luat, mi le-am asumat. Sper să învețe din acest test. Sper să învețe și el multe de la ea Nu știu ce relație au ei doi, nici nu mă interesează, nu mă va interesa. Să fie fericiți, eu sunt fericit”, a spus Rey la vederea imaginilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest