Schimbarea radicală pe care a făcut-o Loredana Chivu după numeroase dezamăgiri în iubire: „Acum am ochii deschiși!”

 

Loredana Chivu s-a săturat să mai sufere din dragoste, drept pentru care a luat o serie de decizii pe care le-a expus în exclusivitate la Antena Stars.

 

Chiar dacă la fiecare apariție are un zâmbet larg, Loredana Chivu nu a avut doar bucurii de-a lungul vieții. Bărbații din viața ei nu i-au adus numai satisfacții, ci din contră, au existat atâția pentru care blondina s-a sacrificat, iar acum nu mai dorește deloc să repete astfel de experiențe dezamăgitoare. Diva a trecut prin multe momente grele din cauza relațiilor. În exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a oferit detalii neștiute despre cum se simțea atunci, dar și cât de mult au schimbat-o acele povești de iubire eșuate.

 

Ea a dezvăluit că nu au fost momente izolate cele în care s-a simțit singură, părăsită, a nimănui, drept urmare acestea au fost urmare de stări de anxietate. Însă tocmai aceste momente grele au determinat-o pe Loredana Chivu să fie puternică și a avut de învățat din toate experiențele. Blondina susține că deși a greșit în trecut, acum știe să aleagă și rațional, nu doar cu sufletul. Vedeta a învățat cum să-și aleagă partenerul cu atenție pentru a nu mai avea parte de lacrimi.

 

„Eu tot timpul am suferit de singurătate în sensul că dacă dormeam singură, nu era mama, fratele meu, iubitul, mă lua un fel de anxietate, sufeream, plângeam. Acum am ochii deschiși și aleg și cu inima, dar și cu mintea. Înainte alegeam doar cu inima și mă legam de omul respectiv indiferent cât de rău îmi făcea. Consideram că merită să mă sacrific pentru el, ceea ce nu era un lucru sănătos”, a mărturisit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii Star Magazin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest