Se cunosc echipele din Marea Finală de la Te cunosc de undeva!

 

Alte trei perechi au fost la înălțime și au obținut punctajul perfect, care le permite să li se alăture lui Jo și Liviu Teodorescu pentru ultimul act al întrecerii.

Cinci echipe s-au duelat pentru un loc în Marea Finală. Jo și Liviu Teodorescu s-au calificat primii, iar lor li s-au mai alăturat și alte trei echipe. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Connect-R și Shift și Emi și Cuza sunt celelalte trei echipe care vor lupta pentru marele premiu al emisiunii Te cunosc de undeva.

Chiar dacă au câștigat gala de sâmbătă, transformându-se în Jennifer Lopez și Marc Anthony, Alexia Țalavutis și Dima Trofim nu au ajuns în Marea Finală a emisiunii.

„J.Lo. este regina dansului și tu, Alexia, ai fost regina dansului în această seară. Ai dansat demențial. Și ce mi-a plăcut a fost că erai atât de relaxată cum au fost Jo și Liviu mai devreme. Ai dansat, te-ai simțit bine (...) Vreau să spun că pașii de salsa sunt foarte dificili pentru că trebuie executați clar și la o viteză foarte rapidă, mai ales că îl avem pe Marc Anthony (...) Tot momentul s-a construit atât de frumos încât a fost o explozie de energie și de culoare, și de atitudine, și de carismă. Unul dintre cele mai bune momente ale voastre de la Te cunosc de undeva și poate cel mai bun moment al tău, Alexia, de dans”, a spus Andreea Bălan, la Te cunosc de undeva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest