Sebastian nu s-a mai abținut și a plâns la Insula Iubirii! „E cel mai de preț cadou pe care i-l pot da fără să fiu fizic prezentă”

 

Concurentul nu se aștepta să se încheie relația cu Cristina și a fost zdruncinat de mesajul primit de ziua lui din partea fostei partenere.

 

După Rey și Lavinia, Cristina și Sebastian este al doilea cuplu care se destramă la Insula Iubirii. Concurenta a fost cea care a pus punct relației, chiar de ziua băiatului, simțindu-se atrasă fizic de ispita Bogdan. Radu Vâlcan a fost cel care a venit cu mesajul Cristinei pentru Sebastian pe insula băieților.

 

Cristina a mărturisit la Insula Iubirii că se simte atrasă de un alt bărbat, motiv pentru care consideră că nu ar mai vrea să mai formeze un cuplu cu iubitul ei, Sebastian. Concurentul a izbucnit în lacrimi după ce auzit că partenera lui a luat această decizie la care nu s-ar fi așteptat.

 

„Din discuțiile pe care le-am avut cu băieții mi-am dat seama că nu este cea mai perfectă relație pe care mi-o doresc. Cumva am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi. Faptul că noi doi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție față de un alt bărbat… Până acum n-am fost pusă în această situație și nici nu credeam vreodată că o să fiu, dar au apărut incertitudinile nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc. Din moment ce a apărut atracție față de o altă persoană, cumva iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă într-adevăr este iubire adevărată într-un cuplu sau este o astfel de iubire. Sunt multe concluzii pe care le-am tras plus că doresc să mă pun pe mine pe primul loc și o voi face. Pentru că nu am avut ocazia să fiu alături de el azi, de ziua lui, îi doresc La mulți ani și să nu-și pună bariere. Pentru că nu am avut ocazia să-I ofer un cadou probabil că o să fie cel mai de preț cadou pe care pot să i-l dau fără să fizic prezentă, anume libertatea”, este mesajul transmis de Cristina pentru Sebastian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest