Sebastian, reacție - șoc după despărțirea de Cristina: „Am primit cel mai frumos cadou!”

 

Sebi a reușit să-și șteargă lacrimile după mesajul de ziua lui primit de la Cristina, apoi a comentat într-un mod cât se poate de original.

 

Inițial, Sebastian a izbucnit în lacrimi după ce a ascultat mesajul Cristinei în care aceasta spunea că se simte atrasă de un alb bărbat, în speță de ispita Bogdan, că vrea să se pună pe primul loc pe ea și că-i oferă astfel libertatea, în dar de ziua lui. Apoi a avut o declarație foarte original. El a mărturisit că dacă ar fi fost față în față cu Cristina nu i-ar fi spus nimic iubitei sale, însă ar fi strâns-o tare în brațe și susține că partenera lui este un om de excepție și mereu sincer.

 

„Asta e iubirea sub o altă formă, în care am stat și față de care nu am regrete. Dacă ar fi lângă mine nu i-aș spune nimic, aș strânge-o tare în brațe. Tind să cred că mă iubește foarte tare și acest lucru nu se va schimba niciodată. Ceea ce am văzut este real, ceea ce este real, este plăcut. Nu îmi doresc și nu o să-mi doresc niciodată un om fals lângă mine.Draga mea Cristina este un om de excepție, mereu sincer, echilibrat. Mie nu mi-a lipsit aproape nimic lângă ea, am simțit că am găsit o femeie lângă care pot să mă așez. Voi regândi anumite aspecte. Mă simțeam vinovat cumva că am dezvoltat atașament față de o altă femeie aici și mă bucur că e ceva reciproc, și nu personal. Dacă ea a simțit atracție față de alt bărbat înseamnă că eu nu am putut să-i ofer acel ceva. Atracțiile noastre animalice tind spre altceva. Acum că prospețimea primează este ceva normal, natural și ce a fost necesar pentru ea și pentru mine. Cred că am primit cel mai frumos cadou! Sunt liber și mă bucur, și mă bucur și pentru ea. Când ne-am luat de mână să venim aici am crezut că nimeni nu e ca noi și că vom fi un exemplu. Se pare că oferim un exemplu, dar nu cel la care ne-am gândit”,  a declarat Sebastian la Insula Iubirii

 

Cristina a mărturisit la Insula Iubirii că se simte atrasă de un alt bărbat, motiv pentru care consideră că nu ar mai vrea să mai formeze un cuplu cu iubitul ei, Sebastian. Concurentul a izbucnit în lacrimi după ce auzit că partenera lui a luat această decizie la care nu s-ar fi așteptat.

 

„Din discuțiile pe care le-am avut cu băieții mi-am dat seama că nu este cea mai perfectă relație pe care mi-o doresc. Cumva am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi. Faptul că noi doi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție față de un alt bărbat… Până acum n-am fost pusă în această situație și nici nu credeam vreodată că o să fiu, dar au apărut incertitudinile nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc. Din moment ce a apărut atracție față de o altă persoană, cumva iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă într-adevăr este iubire adevărată într-un cuplu sau este o astfel de iubire. Sunt multe concluzii pe care le-am tras plus că doresc să mă pun pe mine pe primul loc și o voi face. Pentru că nu am avut ocazia să fiu alături de el azi, de ziua lui, îi doresc La mulți ani și să nu-și pună bariere. Pentru că nu am avut ocazia să-I ofer un cadou probabil că o să fie cel mai de preț cadou pe care pot să i-l dau fără să fizic prezentă, anume libertatea”, este mesajul transmis de Cristina pentru Sebastian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest