Secretul nespus din căsnicia Elenei Gheorghe. Cine a făcut primul pas în relaţia ei

 

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, trăiesc o frumoasă de dragoste de aproape 20 de ani și au împreună doi copii minunați. Artista se poate numi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț înțelegător și doi copii minunați de care se bucură în fiecare zi. Elena Gheorghe a povestit că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația cu soțul ei.

Elena Gheorghe și soțul ei formează un cuplu de aproape 20 de ani și se iubesc foarte mult. Artista a povestit cum s-a cunoscut cu soțul ei și a mărturisit că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația lor. Cântăreața susține că a riscat totul pentru el, dar se pare că toate riscurile au meritat.

‘’Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește) Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu’’, a povestit Elena Gheorghe pentru VIVA!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest