Secretul stilului vestimentar al lui Toto Dumitrescu: Simplitatea și accesorizarea corectă

 

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, este un actor pasionat de artă și are mare grijă la felul în care arată. Cu toate că este o personalitate cunoscută, Toto nu vrea să iasă în evidență prin hainele pe care le poartă și preferă stilul minimalist.

Actorul a dezvăluit că preferă hainele simple, fără multe modele sau imprimeuri și a subliniat că nu vrea să fie la modă cu orice preț. În plus, Toto nu poartă haine imprimate cu firma de la care provin sau imprimeuri foarte mari.

”Cred că mulți stiliști te induc în eroare. Cred că cel mai bine asculți de intuiția ta și de ce simți în ziua respectivă. Nu cred că lucrurile care au multe scrisuri pe ele, brand-uri. Îmi place să fie ceva mai minimalist, poate nu atât de multe culori. Poate nu atât de multe imprimeuri. Cred că acestea sunt la modă”, a declarat Toto Dumitrescu la Antena Stars.

Deși îi place să poarte haine simple, Toto este atent la detalii și le accesorizează corect. El frecventează magazinele de haine împreună cu iubita sa și se implică în alegerea hainelor acesteia.

În concluzie, Toto Dumitrescu preferă stilul vestimentar simplu și minimalist și crede că este important să alegi hainele în funcție de propria intuiție și stil personal, nu doar pentru a fi la modă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest