Secretul tenului perect. Trucuri de la Andreea Marin

 

Andreea Marin s-a făcut remarcată pe parcursul anilor datorită emisiunilor pe care le-a prezentat, iar din momentul în care s-a retras din televiziune, ea a participat la numeroase proiecte sociale, iar prezența ei a fost simțită în tot acest timp.

Andreea Marin a spus că este foarte important să ne simțim bine în pielea noastră, să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, deoarece această parte cosmetică nu ține doar de aparențe, ci de felul în care evoluează.

,,Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi. Să fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiică și contează lucrul acesta", a spus Andreea Marin pentru Click.

Andreea Marin a spus că ritualul ei de frumusețe este cel de a-și demachia fața seara pentru a dormi bine și pentru ca pielea ei, care este supusă atâtor cazne, să aibă o șanșă de a se regenera, în timpul somnului.

,,Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului. Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte", a mai spus Andreea Marin.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest