Sfatul lui Dani Mocanu pentru toți fanii lui: „Retrageți banii și țineți-i cash!”

 

Manelistul consideră că vin zile grele pentru români, așa că le spune că e mai bine pentru ei să aibă cash-ul la purtător.

 

Este panică mare în România pe fondul războiului din Ucraina. Populația a golit rafturile cu tinctura de iod, a luat cu asalt casele de schimb valutar și a format cozi interminabile la stațiile peco ori la pașapoarte. Acțiuni ce dovedesc faptul că fiecare caută salvarea individuală, fără a avea mare încredere în autorități, al căror mod de comunicare, de altfel, este unul cât se poate de deficitar. Drept urmare, oamenii de rând par mai atrași de mesajele ce vin de la vedetele din showbiz, iar mulți dintre ei se și conformează.

 

Așa a ajuns și ca Dani Mocanu, cunoscutul manelist, să devină un comunicator pe vreme de război. După ce a trecut pe la vama Siret, arătându-se interesat să ajute refugiați ucraineni, manelistul aruncă o nouă bombă pe piață, solicitându-le fanilor săi să lase băncile fără lichidități!  

 

Dani Mocanu a transmis un mesaj de alarmă, de ultimă oră, pe rețelele de socializare, pe conturile sale oficiale. Celebrul manelist s-a filmat în timp ce i-a avertizat pe toți românii care au bani în conturi bancare. El i-a rugat pe toți fanii lui și pe cei care îi ascultă muzica să retragă din bancă toți banii pe care îi au.

 

”Fraților, am un sfat pentru voi din toată inima. Toți cei care aveți sume importante de bani în bănci, retrageți banii și țineți-i cash, da?! Veți avea mare nevoie, ascultați ce vă spun”, a spus Dani Mocanu.

 

Deocamdată, autoritățile nu au emis vreun avertisment în această direcție și este puțin plauzibil să facă acest lucru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest