Sfatul pe care Anca Țurcașiu i l-a dat fiului ei: „Să nu aibă șefi”

 

Anca Țurcașiu are o relație foarte bună cu fiul ei, Radu, iar aceasta îl susține necondiționat. În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit care este sfatul pe care i l-a dat băiatului său în vârstă de 23 de ani.

Pentru Anca Țurcașiu fiecare primăvară este frumoasă, pentru că fiul ei este născut pe 1 martie. Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că primește foarte multe flori, dar și ei îi place să ofere cadouri celor dragi. Deși nu își mai aduce aminte de sfaturile primite de la părinții săi, Anca Țurcașiu a mărturisit ce sfat i-a dat lui Radu.
 
„Copilul meu este născut pe 1 martie și el este mărțișorul meu. (…) Întotdeauna am fost preocupată să fac cadouri oamenilor dragi, așa speciale, de suflet. Primesc multe flori mereu. Sunt răsfățată cu multe flori. (…) Nu îmi aduc aminte ce sfaturi mi-au dat părinții mei, dar pot să spun ce sfat i-am dat eu fiului meu. Să facă o meserie în care să nu aibă șefi vreodată. Să își găsească o meserie în care să fie propriul său șef”, a declarat Anca Țurcașiu.
 
Artista și-a adus aminte și de un moment greu pe care l-a avut pe scenă. Bunica ei, cea care a și crescut-o, încetase din viață, iar ea a fost nevoită să meargă la un spectacol chiar înainte de a o înmormânta. Anca Țurcașiu consideră că acela a fost cel mai greu moment prin care a trecut de-a lungul timpului. „Mi-aduc aminte când a murit bunica mea. Încă nu o înmormântasem, era fix în acele trei zile. Am plecat la un spectacol undeva chiar lângă Ploiești, unde ea era și am ținut un recital. Cred că ăla a fost cel mai greu moment din viața mea”, a adăugat Anca Țurcașiu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest