Sharon Stone, afectată de prăbușirea băncilor din America: vedeta a pierdut jumătate din avere

 

Sharon Stone, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, a trecut prin momente dificile după ce a pierdut jumătate din avere în urma colapsului băncilor din America, în special a celor două bănci Silicon Valley și Signature Bank din New York. Vestea a venit ca un șoc pentru celebra actriță, dar aceasta a ales să facă față situației și să-și continue activitatea filantropică, chiar și în aceste momente delicate.

În cadrul unei gale de strângere de fonduri pentru Fondul de Cercetare a Cancerului Pentru Femei (WCRF) din Beverly Hills, Sharon Stone a primit premiul „Courage”. Aceasta a vorbit cu sinceritate și emoție despre cele întâmplate, fără să ascundă suferința prin care a trecut.

„Știu că este dificil să îți dai seama cum să trimiți bani prin sms. Sunt o idioată când vine vorba de tehnologie, dar știu să scriu un cec. Și, acum, și asta este o formă de curaj, pentru că sunt conștientă de ceea ce se întâmplă. Mi-am pierdut jumătate din bani în urma acestei «chestii» bancare, dar asta nu înseamnă că eu încă nu mă aflu aici”, a declarat actrița.

În același timp, Sharon Stone a vorbit și despre experiența proprie cu boala, menționând faptul că a fost diagnosticată cu un fibrom. Ea le-a adus un omagiu supraviețuitorilor de cancer și i-a încurajat pe toți să-și ajute aproapele, în special cei care se confruntă cu o boală atât de dificilă.

Pe lângă dificultățile financiare, actrița a avut parte și de o altă mare pierdere în viața sa, respectiv decesul fratelui său mai mic, Patrick, în vârstă de 57 de ani, care a pierdut lupta cu o boală de inimă. Cu toate acestea, Sharon Stone rămâne un exemplu de curaj și determinare, continuând să lupte pentru cauzele în care crede și să își folosească vocea pentru a aduce schimbări în lume.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest