Silvio Berlusconi se însoară cu iubita mai tânără cu 53 de ani!

 

La 85 de ani, Silvio Berlusconi se însoară cu iubita sa de 32 de ani, frumoasa Marta Fascina! Fostul premier italian a declarat că relația de dragoste, stimă și respect pe care o are cu femeia cu 53 de ani mai tânără merită să fie sărbătorită cum se cuvine, lăsând de înțeles că urmează o nuntă.

Iubita lui Berlusconi se numește Marta Fascina, are 32 de ani și este parlamentar în partidul fostului premier, Forza Italia. În primăvara lui 2020, cei doi au fost surprinși într-un hotel din Elveția, însă înainte de a recunoaște public relația cu Marta, miliardarul a anunțat despărțirea de fosta iubita de 34 de ani.

Faptul că se vor căsători nu a luat pe nimeni prin surprindere, având în vedere dragostea pe care Silvio Berlusconi i-o declară iubitei sale frecvent.

La doar o zi de la apariția zvonurilor, Silvio Berlusconi a negat totul, dar a lăsat de înțeles că urmează, totuși, o oficializare a relației sale cu Marta:

„Relația de dragoste, stima și respect care mă leagă de doamna Marta Fascina este atât de profundă și solidă încât nu este nevoie să o oficializez printr-o căsătorie.

Zvonurile care au apărut astăzi în presă nu sunt așadar adevărate. Dar tocmai pentru că este o legătură atât de profundă și importantă, împreună cu Marta plănuiesc pentru viitorul apropiat să o sărbătoresc așa cum merită, cu o întâlnire care să-mi implice copiii și prietenii dragi'.

Marta Fascina și Silvio Berlusconi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și participă la multe evenimente mondene și, spre deosebire de alte cupluri din Italia, nu se sfiesc să fie foarte afectuoși unul cu celălalt.

Fostul premier al Italiei se iubește cu Marta Fascina de doi ani de zile, iar înainte de ea a avut o relație cu Francesca Pascale timp de 12 ani.

Marta Fascina este deputat și membru al partidului condus de Silvio Berlusconi, Forza Italia.

Despre ea se mai spune și că și-ar fi tatuat inițialele lui Berlusconi, pentru a-i demonstra cât de mare și sinceră e dragostea pe care i-o poartă.

Politicianul a mai fost căsătorit de două ori și are 5 copii din relațiile anterioare, iar averea sa se apropie de 7.6 miliarde de dolari.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest