Simina Loica și Alexandru Bobicioiu au pus punct relației: ”Amin!”

 

Mai multe mesaje pe care cei doi le-au postat pe rețelele de socializare lasă să se înțeleagă că totul s-a încheiat între ei.

 

Proaspăt ieșită din relația cu Alex Zănoagă, în urma căreia s-a ales cu micuțul Dominik, Simina Loica a ajuns în brațele lui Alexandru Bobicioiu, prieten al cuplului. Imediat ce și-a asumat relația, între cei doi băieți din viața Siminei a apărut un conflict, pe care aceștia au anunțat că-l vor tranșa în cușcă, într-o luptă de MMA.

 

Între timp, Simina pare să fi rupt și relația cu ultimul Alexandru din viața ei. Și asta imediat după ce cei doi au fost în vacanță la mare. Cel puțin așa rezultă din postările celor doi de pe rețelele de socializare. ''Amin! Cine este acum singur, este pentru că a ales deja drumul ăsta.'', a scris Simina Loica pe rețelele de socializare.

Un alt gest care ne duce cu gândul la despărțire este că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, așa cum făceau atunci când formau un cuplu. Alexandru Bobicioiu a postat câteva mesaje cu subînțeles că este din nou un bărbat singur.

 

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu s-au cunoscut într-o emisiune matrimonială însă ca și prieteni, iar după despărțirea de Alex Zănoagă, Simina Loica a fost cea care a decis că vrea să-și refacă viața și și-a găsit liniștea în brațele lui Alexandru Bobicioiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest