Simona Constantinescu, al treilea Crăciun fără soțul ei: „Mihai e un subiect foarte sensibil!”

 

Văduva lui Mihai Constantinescu menține obiceiurile de pe vremea când regretatul artist trăia. Cu cine a petrecut aceasta sărbătorile de iarnă.

 

Simona Constantinescu a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre cum e viața fără celebrul ei soț. Văduva lui Mihai Constantinescu recunoaște că a rămas cu amintiri frumoase, dar este orientată total spre viitor, preferă să fie pozitivă și să se bucure de viață. În ceea ce privește Crăciunul, aceasta a păstrat tradiția de pe vremea în care trăia Mihai Constantinescu și a făcut sărbătorile alături de finii ei.

 

,,Mihai pentru mine este un subiect foarte sensibil. Nu am stat singură de Crăciun, am petrecut alături de finuța mea. De 15 ani petrecem sărbătorile cu ei și am păstrat tradiția. Sunt relații de suflet și frumoase pe care le-am păstrat, nu le poți șterge cu buretele. Totodată, nu tânjesc după trecut și privesc spre viitor cu bucurie. Sufletul meu e trist, dar încerc să fiu pozitivă mereu și sa ma bucur de darurile vieții”, a spus Simona Constantinescu pentru Antena Stars.

 

Simona Constantinescu a rememorat și zilele de naștere ale soțului ei, în care nu prea putea sta de vorbă cu el, întrucât acesta era bombardat la propriu cu mesaje de felicitări. Aniversările lui Mihai Constantinescu și le petreceau, de cele mai multe ori, împreună, în vacanțe.

 

,,Pe 4 ianuarie ar fi împlinit 76 de ani. Nu am fost tristă, am muncit. Munca este o terapie, este o binecuvântare și un medicament pentru multe rele. Lui îi plăcea sa evadeze din București, munceam de revelion, iar după plecam la munte, în vacanțe. În ziua de 4 ianuarie nu puteam vorbi cu el, primea foarte multe mesaje, era foarte fericit”, a mai spus soția regretatului artist.

 

Simona Secrier, actuală Constantinescu, a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance. După ce a părăsit trupa Etno, ea s-a dedicat unei cariere solo și atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, care a ajutat-o să-și lanseze primul album solo. Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună de peste 20 de ani, dar și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre cei doi, relația lor a fost una extrem de solidă. Mihai Constantinescu a murit la data de 29 octombrie 2019.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest