Simona Gherghe a renunțat la vacanța în România, pentru una în străinătate. Ce dezamăgire a avut prezentatoarea în țară

 

 
În fiecare iarnă, Simona Gherghe avea grijă să meargă cu familia în vacanță, într-o stațiune montană din România. Anul acesta planurile s-au schimbat pentru familia lor, au ales o vacanță la soare, departe din România.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Simona Gherghe a dezvăluit că nu a mai mers în vacanță în România deoarece în nicio stațiune montană de la noi nu era zăpadă. A fost dezamăgită de acest aspect, așa că a renunțat să mai caute vacanță în țară și s-a reorientat. Simona Gherghe, Răzvan Săndulescu și cei doi copii au lor au mers în Dubai, la soare. Conform declarațiilor făcute de prezentatoarea de la Antena 1, micuții ei s-au bucurat nespus de această ieșire. „Prima dată am zis să fie Poiana Brașov. Apoi, din lipsa de zăpadă, la început de ianuarie, ne-am orientat spre Sinaia. Doar că acolo… viscol și temperaturi de -10 grade, deloc bune pentru schi, mai ales pentru copii. Schiul trebuie să fie o plăcere, nu un chin. Am mai analizat Straja sau Păltiniș, dar și aici temperaturile îmi dădeau mult cu minus.

Așa că, de panică, am luat bilete de avion pentru Dubai. Ne-am testat toți, am ales hotelul și… așa s-a născut prima noastră vacanță la cald, iarnă. Copiii au fost megaîncantati, au înotat cu un delfin, s-au jucat în parcul acvatic la tobogane, au făcut plajă și baie-n mare, s-a lăsat cu multe tantrumuri de la oboseală, am sărit peste somnul de prânz, au mâncat multe paște, pizza, fructe și înghețată.

A fost neașteptat de frumos, ne-am întors obosiți (mai ales noi, părinții), dar fericiți că ne-am descurcat perfect în patru. E gata vacanță, acum sper să mai prindem câte o zi la schi, în weekenduri. Și visam la următoarea!”, a transmis vedeta pe pagina ei de Facebook. Tot acolo, Simona Gherghe a distribuit și mai multe imagini din vacanță de familie din Dubai, sunt fotografiați copiii alături de delfini, dar și pe plaja din Dubai.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest