Simona Gherghe, despre începutul relației ei și despre cum s-a îndrăgostit de partenerul ei de viață!

 

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Totuși, deși este martora multor povești de iubire, în cadrul reality showlui pe care îl prezintă, Simona Gherghe spune că ea niciodată nu ar putea fi în locul concurenților

"Nu, niciodată. Nu aş putea să particip la un reality show. Cred că e nevoie de o doză mare de dezinhibare, pe care eu nu o am.", a declarat Simona Gherghe, potrivit viva.

Prezentatoarea TV recunoaște faptul că deși nu crede în dragostea la prima vedere, s-a îndrăgostit de partenerul ei încă din primele zile ale relației. Acest lucru a făcut-o să ia și o decizie neașteptată. 

"Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.", a mai continuat aceasta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest