Simona Gherghe, probleme de sănătate: "E îngrozitor să nu poți să te ții pe picioare"

 


Simona Gherghe, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu, și cei doi copii ai lor au mers într-o vacanță în Dubai, pentru distracție și relaxare. Astrele nu s-au aliniat însă pentru prezentatoarea TV, care s-a confruntat cu o problemă de sănătate, chiar în vacanță!

Simona Gherghe a povestit că în a 4-a noapte de vacanță s-a confruntat dintr-o dată cu o amețeală extrem de puternică. Aceasta a explicat că este obișnuită cu acest tip de problemă, din cauza anemiei pe care o are, însă de data asta ceva a fost diferit, amețeala fiind una extremă, astfel încât abia se mai putea ține pe picioare.

Amețeala a durat câteva ore și a fost însoțită și de o senzație de vomă, așa că a chemat medicul. Doctorii i-au făcut câteva perfuzii, iar prezentatoarea emisiunii „Mireasa” s-a simțit ceva mai bine ulterior.

Problemele au continuat chiar și până când s-a întors înapoi din vacanță, iar medicii de la noi au trimis-o pe Simona Gherghe la ORL. Se pare că pe lângă anemia de care știa, vedeta TV a aflat că are o problemă la urechea internă, care i-a cauzat aceste amețeli și stări de rău.

„Să vă explic care e treaba cu gâtul meu și de ce trebuie să stea în poziție cât de cât imobilizată până duminică”, a început prezentatoarea șirul declarațiilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest