Simona Gherghe și familia sa, probleme de sănătate: ”Pare că nu se mai termină”

 

Simona Gherghe și familia ei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Prezentatoarea a vorbit la InstaStory și a mărturisit că nimic nu mai este cum s-ar fi așteptat. De câteva luni, atât ea, cât și cei mici au avut mai multe viroze și încă nu s-a terminat.

Cu toate că Simona Gherghe a avut probleme de sănătate în urmă cu o lună, starea ei nu este perfectă. Aceasta se confruntă cu o răgușeală și o tuse pe care o luat-o de la fiica sa, Ana. Din toamnă, ei au avut mai multe probleme de sănătate și pare că nu mai reușesc să scape din acest ciclu continuu.

Prezentatoarea a menționat și că ultimele luni au fost tot mai grele privind sănătatea lor. În niciun an nu a mai avut astfel de probleme, iar cazurile de gripă au devenit tot mai dese, atât în familia sa, cât și în toată țara.

”Nu am mai vorbit de mult cu voi, așa, să stăm la povești. Sinceră să fiu, suntem într-o perioadă, care pare că nu se mai termină, din viroză în viroză în bronșită în gripă, tuse, tuse, tuse, toată lumea, toată lumea. Așa îmi pare că ne pasăm virusurile de la unul la altul și nu se mai termină. Aștept să treacă valul ăsta și să fie, nu știu, mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi să putem să dormim. Să am timp așa, să fiu puțin liniștită pentru că nu mă regăsesc deloc în perioada asta, inclusiv eu sunt cu răgușeală asta de care nu mai scap deloc”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest