Simona Halep a făcut un fan fericit în luna de miere: „E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!” / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Imaginile au strâns mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Cum i-a cucerit sportiva pe urmăritori.

 

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au mers în luna de miere la un resort de cinci stele din Bodrum (Turcia). Cei doi nu au petrecut decât o săptămână în peisajul de vis de pe coasta Mării Egee, întrucât Simona a trebuit să se întoarcă de urgență în România. Jucătoarea de tenis este în urmă cu pregătirea fizică, având în vedere că în ultima perioadă s-a dedicate mai mult vieții de cuplu decât sportului, iar la data de 4 octombrie va începe unul dintre cele mai importante turnee, Indian Wells.

 

Totuși, în perioada petrecută în vacanță, Simona Halep s-a deconectat total, dar în același timp nu și-a neglijat fanii. Astfel, ea a reușit să facă un bărbat fericit, după ce a acceptat să se pozeze alături de el. Este vorba de unul dintre angajații hotelului de lux din Bodrum, unde cuplul Simona și Toni Iuruc au fost cazați.

 

Mai mult decât atât, Simona i-a dăruit bărbatului și o rachetă cu autograful său. În cel mai scurt timp, fotografia pe care a postat-o angajatul hotelului a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii.”Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”, a scris Demir Omer pe pagina sa de Instagram.

 

Simona Halep s-a căsătorit la mijlocul lunii cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care este împreună de mai bine de doi ani. Bărbatul i-a cerut mâna în această vară, iar relația lor s-a oficializat la data de 15 septembrie. Petrecerea, la care au participat 300 de persoane, a avut loc la un club de lux din Mamaia, deținut de nașul lor, Dani Caramihai. Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest