Simona Trașcă a aflat ce sentință a primit hărțuitorului ei. ''Doi ani sunt suficienți''

 


George Pepa, atacatorul Simonei Trașcă a primit sentința finală din partea magistraților. Hărțuitorul trebuie să stea departe de frumoasa blondină timp de doi ani, iar în tot acest timp va fi sub supraveghere.

Atacatorul riscă închisoarea dacă o va mai deranja pe Simona Trașcă de acum înainte. Acesta a mărturisit că încă speră s-o mai vadă pe frumoasa blondină. Simona Trașcă este liniștită după sentința dată de magistrați și speră ca în acești doi ani atacatorul să se liniștească și să-și întemeieze o familie.

''Mă satisface pentru că sunt sigură că doi ani de acum înainte nu mă va mai deranja sub nicio formă. Nu mă așteptam să zică așa ceva ( n.r. George Pepa, atacatorul) după toată perioada asta, după câte controale judiciare a primit și după acest proces penal și după sentința asta. Însă eu nădăjduiesc că doi ani sunt suficienți încât să se liniștească.

Poate dă Dumnezeu să își facă o familie și să mă uite definitiv pentru că oricum noi doi nu am ieșit niciodată, nici măcar la un suc. Totul este în capul lui. Este o dorință de-ale lui pe care eu nu pot să o înțeleg, însă e clar că nu-i convine să ajungă la închisoare. Așa că sigur va sta departe de mine încă doi ani de acum înainte, ceea ce momentan mă liniștește'', a declarat Simona Trașcă în exclusivitate la Antena Stars..


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest