Sinceritate debordantă a Vldăuței Lupău: „Curierul mă sună mai des decât mama!”

 

Vlăduța Lupău a dezvăluit recent obiceiul său de seară într-o postare pe contul personal de Instagram. Cântăreața a mărturisit că nu poate renunța la comenzi online înainte de culcare, deși știe că acesta este un obicei destul de prost.

În postarea sa, Lupău a explicat că de fiecare dată când fiul ei adoarme, ea își ia telefonul și începe să citească mesaje și să navigheze pe diferite site-uri, în special cele cu haine și jucării pentru copii. Deși este conștientă că acest obicei poate fi nesănătos, cântăreața nu se poate abține să nu adauge câteva produse în coșul de cumpărături. Cu toate acestea, Vlăduța s-a amuzat de situație și a declarat că curierul vine destul de des la ea acasă pentru a-i aduce produsele comandate și că s-a împrietenit deja cu el.

„Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara. După ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje, până aici e un lucru bun, după care stau pe tot felul de site-uri (...). O grămadă de haine pentru copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand și vine curierul și mă sună mai des decât mama, deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”, a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

În concluzie, în ciuda faptului că știe că acest obicei poate fi destul de dăunător, Vlăduța Lupău nu poate renunța la comenzi online înainte de culcare și continuă să cumpere haine și jucării pentru fiul ei, Iair.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest