Șnur roșu în dar! Ce semnificație are cadoul primit de Lidia Buble: „Le-am spus că vreau să mă mărit!”

 

Și dacă mai vrea, acum nu se mai poate întoarce singură din Israel. Darul primit de Lidia Buble la spălătorie leagă mariaje!

 

Lidia Buble a avut parte de o nouă experiență inedită la Asia Express, pe Drumul Împăraților. La proba de la spălătorie, concurenta a fost legată la mână cu o ață roșie pentru a avea noroc în dragoste. Surorile Buble și-au lăsat în urmă rivalii, la cules de mere, și au plecat cu entuziasm și hotărâre spre proba de la spălătorie. Ele au fost primite cu brațele deschise: „Aveau chef de vorbă doamnele de la spălătorie”, după cum a remarcat și Estera.

 

Lidia Buble și sora ei au început să împacheteze imediat hainele pentru a îndeplini cât mai rapid proba, însă nu au scăpat de întrebările femeilor care le-au supravegheat îndeaproape. „Sunteți măritate?”, a fost prima întrebare care le-a amuzat pe fete. Lidia Buble nu s-a putut abține de la replicile savuroase și a răspuns imediat: „Doar ea, eu sunt singură!”

 

A fost tot ce a așteptat una dintre spălătorese, care i-a înfășurat pe mână Lidiei Buble o ață de culoare roșie, cu scopul de a-și găsi alesul în Israel, pe Drumul Împăraților. „Nu vrei să te măriți? Ea e deja măritată. Ești mai fericită decât ea?”, i-a spus femeia în timp ce punea ața.

 

Spălătoresele le-au ridicat moralul concurentelor și le-au adus zâmbetul pe buze, după ce s-au confruntat cu cea mai dificilă probă din Asia Express, autostopul fără bani. ''Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea'', a declarat Lidia Buble la Asia Express.

 

Și cu o zi înainte, la desantul în Israel, Lidia Buble avea gânduri de căsătorie cu un bărbat care i-a rezolvat o ecuație necesară pentru deschiderea unor cufere: „Cu tine mă mărit”, era decisă blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest