Soacra lui Pitbull Atodiresei, dezvăluiri la Antena Stars: „Vin dintr-o altă lume, cu o altă esență, cu o duritate ...”

 

Anda Ghiță a vorbit despre momentele dificile din viața ei, pe care, deși ea nu le-a simțit ca fiind dramatice, au fost percepute astfel de o parte a celor care au ascultat-o.  

 

Cea mai cunoscută soacră din showbiz-ul autohton, Anda Ghiță, a avut destule cumpene în existența ei, dar niciodată nu s-a lăsat doborâtă. Fire extrovertită, ea a povestit multe dintre încercările pe care viața i le-a pus în cale, iar abia acum înțelege de ce mulți dintre cei care au ascultat-o le-au perceput altfel, de-a dreptul dramatice.

 

Anda Ghiță a ajuns la concluzia că anumite momente din viața ei, pe care le-a povestit, sunt considerate dramatice de mare parte din public. Cu toate astea, soacra lui Pitbull Atodiresei ține să menționeze că pentru ea sunt pura realitate și nu le vede nicidecum ca pe o dramă.

 

„Târziu mi-am dat seama și am ajuns să înțeleg că eu atunci când apar la TV, eu vin ca un vulcan și spun ”Uite, eu asta am făcut. Eu am pățit asta, dar fiți tari”. Suntem diferiți. Eu vin cu un pachet de cunoștințe și întâmplări, care pentru alt om par foarte grele. Pentru mine, că a fost de-a lungul anilor multe, nu sunt chiar atât de grele, și pentru că persoana mea este călită, vin dintr-o altă lume, cu o altă esență, cu o duritate ...”, a spus soacra lui Pitbull Atodiresei.

 

„Eu vin și povestesc, dar omul de acasă, neobișnuit și negândind ca mine, zice ”asta vrea să pară altceva”. Eu niciodată nu am vrut să par altceva decât sunt, pentru că mi-aș pierde esența, mi-aș pierde identitatea”, a adăugat Anda Ghiță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest