Șoc la Asia Express, ce echipă a fost eliminată din întrecere! „N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva!”

 

Până la premiul cel mare mai este cale lungă, iar seara trecută, la Asia Express s-a produs o nouă eliminare. Care este echipa ce nu a mai ajuns în Georgia.

 

În ultima etapă de pe tărâm turcesc, cea cu numărul 5, s-a produs o nouă eliminare. Echipa formată din Zarug și Lorelai a părăsit prematur competiția Asia Express, după ce a primit diamantul roșu, care pune capăt aventurii acestora. Astfel încât show-ul continuă, dar fără Zarug și Lorelai. Cei doi au întâmpinat dificultăți în timpul probelor și nu au reușit nici măcar să ajungă la destinația impusă de prezentatoarea TV.

 

Astfel, Zarug și Lorelai au pierdut bătălia cu Patrizia și Francesco, precum și surorile Buble, Lidia și Estera, cele care vor continua și vor ajunge astfel în Georgia. Zarug și Lorelai au renunțat să mai ducă ultima proba până la final, așa că au cerut plicul. Prezentatorea TV, Irina Fodor, a declarat că cei doi refuză să facă probele și că nu se grăbesc deloc să ajungă la destinație. Din păcate pentru ei, ediția din această seară deținea diamantul roșu, ceea ce înseamnă că cei doi părăsesc competiția Asia Express-Drumul Împăraților

 

 

''A fost exact ce promitea, ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea. N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express! Nu regret nicio secundă faptul că am decis într-un final în ciuda tuturor fricilor mele să vin aici și să le explorez și să la înving'', a declarat Zarug în cadrul emisiunii Asia Express.

 

Lorelei Bratu este din Tecuci, dar locuiește în București. Aceasta a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA. În prezent, ea este antreprenor și model plus-size. Zarug este designer vestimentar. Recent, s-a ocupat și de muzică, având mai multe melodii pe rețelele sociale. În 2018, Zarug a venit în platoul Chefi la Cuțite pe tocuri, astfel că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu-l vor uita prea curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest