Șoc pe Insula Iubirii! Cerere în căsătorie inopinată: „Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna!”

 

Bogdan nu a rezistat decât 6 zile departe de Celia, iubirea vieții lui, așa că a profitat de șansa unei ceremonii speciale a focului. Concurentul, pregătit cu inelul încă din țară, și-a dus planul până la capăt.

 

Timp de șase zile, Bogdan a numărat minutele până la revederea cu Celia. Deși se afla într-un cadru paradisiac, fără iubirea vieții lui concurentul a fost de-a dreptul stingher pe insula băieților. Cum a primit oportunitatea de a o revedea pe aleasa inimii lui, cum a profitat de ea. Cei doi au avut ocazia de a părăsi Insula Iubirii împreună, ținându-se de mână, iar băiatul a adăugat ingredientul magic: un inel de logodnă pe degetul Celiei.

 

Ceremonia specială a focului a fost momentul care le-a acordat șansa unică de a părăsi împreună Insula Iubirii. Bogdan a avut un plan bine pus la punct, dat fiind că el cumpărase încă de la plecarea din țară inelul de logodnă pentru Celia. Astfel, după șase zile în care a stat ca pe ghimpi pe insula băieților, înconjurat de ispite, concurentul a profitat de șansa pe care echipa emisiunii i-a oferit-o, și-a chemat iubita și a cerut-o de soție.

 

‘’Când mi s-a oferit șansa am zis să hotărăști tu. Mai am ceva să-ți spun, am fost foarte trist fără tine și am realizat și mai mult cât te iubesc și vreau să fac acest lucru. Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna, vrei să accepți asta’’, i-a zis Bogdan Celiei la cel mai important moment din viața lor.

 

El a recunoscut că a avut un plan bine pus la punct, dar a mărturisit că era dispus să aștepte și 21 de zile: ‘’Încă de la plecare din țară i-am cumpărat inelul. Eu am venit cu el, neștiind 100% sigur dacă o să vină sau nu. Dacă nu se întâmpla acum, se întâmpla la sfârșitul celor 21 de zile’’.

 

Frumoasa mulatră a fost încântată de gestul iubitului ei și a acceptat rapid cererea în căsătorie. Ea a mărturisit că se aștepta cumva să i se întâmple asta:  ‘’Cumva mă așteptam aici. Am luat decizia împreună ca după acest test să avem nunta’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest