Solista de la Blacky Girls, la Chefi la Cuțite cu mama ei: „Era acolo Costi Ioniță. Așa a început totul”

 

Rucsandra Iliescu, fostă componentă în trupa Blaxy Girls, a gătit împreună cu mama ei și a povestit cum a început cariera ei muzicală. Cu ce se ocupă acum?

 

Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls, a venit împreună cu mama ei, Monica, în platoul Chefi la Cuțite. Artista a fost foarte ușor de recunoscut, mai ales după ce a fredonat versurile melodiei Dear mama, piesă care a adus succesul trupei unde aceasta era solistă.

 

Despre relația pe care o are cu mama sa, Rucsandra a spus: „Este cea mai tare mamă, nu îmi este mamă, îmi este prietenă în primul rând. Mama știe totul din viața mea! Avem o legătură extraordinar de strânsă”.

 

Totodată, artista a vorbit și despre începuturile ei în industria muzicală, aducându-și aminte că întâlnirea cu Costi Ioniță a propulsat-o în carieră. „Cânt de mică, am cântat în trupa Blaxy Girls, am fost solista. De când eram mică am fost la festivaluri și concursuri, mergeam tot timpul să mă pregătesc la coafor la noi în cartier, iar într-o zi era acolo Costi Ioniță, care abia ce încheiase o discuție cu fetele de acolo. Ele mă lăudau, vă dați seama, eram singura cântăreață din cartier. Așa a început totul! Sincer, nu realizam la momentul respectiv ce succes a avut trupa. A fost ca un vis!”, le-a spus Rucsandra Iliescu chefilor.

 

Solista, care a participat cu Dear Mama la Eurovision, activează în continuare în domeniul muzicii, ea cântând la evenimente cu trupa The Colours.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest